8 ok, amiért érdemes Odoo 14-re frissíteni
Miben különbözik az Odoo 14?

Ha az Odoo 13 gyorsabb volt, mint az összes korábbi verzió, akkor van egy jó hírünk: Az Odoo 14 még annál is gyorsabb. Ha még mindig gondolkodsz az Odoo 14-es frissítésről, akkor olvasd el ezt a bejegyzésünket, mert lehet, hogy meggondolod magad.

Az Odoo 13-nál a fő hangsúly a rendszer gyorsabbá tételén és új alkalmazások fejlesztésén volt. Az üzleti igények kielégítéséhez az Odoo 14 pedig üzleti intelligenciájával és vadonatúj weboldal-szerkesztőjével tűnik ki. Az Odoo 13-ban a HR, a könyvelés és a Field Service alkalmazás volt az újdonság; az Odoo 14 inkább az Inventory, az MRP, a Weboldal és a POS fejlesztésére összpontosított.

Ismerd meg az Odoo 14 nyolc kiváló funkcióját, amelyek reméljük elég inspirálóak lesznek ahhoz, hogy frissíts az új verzióra!

1. Sales modul

Az Odoo 14-ben új funkciót találhatunk az értékesítési modulban, ami a „Next Activity”. Ez a funkció bemutatja az értékesítési szakaszokat és könnyen ellenőrizhetővé teszi a következő tevékenységet egy adott rendelésnél. A listanézetből a tevékenység alapján gyorsabban lehet műveleteket végrehajtani.

Odoo • Kép és szöveg

Emellett a sales modul terméklistájának riportja lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a terméklistából lehívják egy termék árlistáját és kinyomtassák a megfelelő pénznemben.

Odoo • Kép és szöveg


2. Beszerzési modul

A vásárlás irányítópultban elérhető a kulcsfontosságú teljesítménymutató. 

Odoo • Kép és szöveg

Az Odoo 14 beszerzési moduljában a számla-emlékeztető automatikusan figyelmezteti az adott szállítót a számla dátumokra és a számlával kapcsolatos fontos adatokra. 

3. Re-Capture beállítás

Az Odoo 14 létrehozott egy olyan új funkciót, amely képes blokkolni a kapcsolatfelvételi űrlap kitöltésénél folytatott illegális weboldal támadásokat.

Odoo • Kép és szöveg

4. Költségek modul 

A költségek modul új irányítópultján megtekinthető a konkrét kiadások állapota, és a következő tevékenységeké is. Az irányítópult tetején látjuk az összes költség áttekintését.

Odoo • Kép és szöveg

5. Gyártás modul

A gyártási megrendeléseket el tudjuk látni egyedi címkével, így minden szakasz állapota azonnal látható.

Odoo • Kép és szöveg


A projekt megrendelések irányítópultban szerkeszthetjük a megfelelő műveletek szakaszait „Kész”, „Indítás” vagy „Szünet” gombokkal.
 
Odoo • Kép és szöveg


Ha frissítesz Odoo 14-re, akkor a készlet listázása és a készletek kezelése nagyon egyszerűvé válik. A frissítések lehetővé teszik a felhasználók számára, hogy a termékmennyiség azonosításához futtassák az ütemezőt a Gyártás moldul „tervezés” menüjében.

 
Odoo • Kép és szöveg


 
A „Mennyiségek zárolása” funkció nagyon hasznos a menedzser / supervisor számára, mivel ilyenkor a gyártási rendelések addig nem frissülnek, amíg a felelősök nem igazolják vissza a gyártott termékek mennyiségét. Tehát amint a gyártási megrendeléseket létrehozták, 
nem frissíthető semmilyen folyamat, előbb a menedzser / supervisor le kell okézza a frissített termékszámot.
 
Odoo • Kép és szöveg



6. Point of Sale, promóciók és kuponok

A POS, promóció és a kupon opció átkerült az Odoo 14 Community Edition-be, így aki szeretné kihasználni ezt a lehetőséget, annak a friss verzióra lesz szüksége.
Számos új funkcióval bővült a POS menü a készletkezelésben is.
 
Odoo • Kép és szöveg



7. Adattisztítás 

Ez az egyik teljesen új modul, amelyet létrehoztak az Odoo 14 Enterprise verzióban, és nagyon hasznos mivel eltávolítja az ismétlődő, fölösleges adatokat. 

Odoo • Kép és szöveg



8. Weboldal modul

A Webpage builder modul újdonságairól már ebben a cikkben írtunk egy összefoglalót. Pár érdekesség még, ami fontos lehet:

Az Odoo 14 létrehozott egy új grafikus diagram-eszközt, ahol a számszerű vagy minőségi adatokat lehet rendszerezni és ábrázolni.
 
Odoo • Kép és szöveg



A weboldalon található visszaszámláló funkció lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy bemutassák a termékértékesítés / forgalom növekedését.

Odoo • Kép és szöveg


A termékkatalógus funkció lehetővé teszi, hogy előre meghatározott sablonokat alakítsunk ki az egyedi igényeknek megfelelően.

Odoo • Kép és szöveg


A Timeline funkció segítségével elkészíthetjük a vállalat vagy a termékek fejlődésének idővonalát a weboldalra látogatók számára.

Odoo • Kép és szöveg



A terméklista funkció segítségével könnyedén felsorolhatjuk a termékeket a webhelyen.
 
Odoo • Kép és szöveg



Az Odoo 14 és az új funkciók elősegítik a gyorsabb növekedést, miközben produktívabbá teszi a céged, mint valaha. Ha frissíteni szeretnél az Odoo 14-re, csupán egy kattintásnyira vagy attól, hogy ingyenes konzultációt kapj tanácsadóinktól és fejlesztőinktől.


Fejlesztési hírek- megjelent a PSD2 banki integráció
Az Odoo megint első valamiben