Ilyen volt a 2022-es Budapaesti Odoo Roadshow
Odoo Roadshow beszámoló

Köszönjük mindenkinek, aki ott volt március 2-án velünk a nívós Crowne Plaza Budapest Hotelban. Szuper este volt, szuper közönséggel és hasznos kérdésekkel, amikre külön büszkék vagyunk. Reméljük mindenkinek átjött, milyen egyedülálló és profi rendszer az Odoo.

Hivatalos magyar Odoo Partnerként fontosnak tartjuk az ehhez hasonló bemutató eseményeket, ahol személyesen is tudunk beszélni az érdeklődőkkel. Ha idén nem tudtál eljönni, jövőre várunk sok szeretettel! 

A csapatunk így látta az idei eseményt:

Véleményem szerint remek este volt! Az eddigi legjobb Roadshow. A meghívott partnerünkkel együtt rengeteg kérdésre adtunk választ, ami a közönség érdeklődési szintjét is mutatta. Kifejezetten örülök, hogy több már meglévő ügyfelünk is el tudott jönni.

 Virág Levente

Az előadás végén külön meglepetés volt a közönség érettsége minden szempontból: körültekintő, jól megfogalmazott szakmai kérdéseiken érződött a szakmai és vezetői háttér, így a kérdés-felelek részt is érdemes volt figyelni. Jó ilyen emberekkel együtt lenni egy konferencián!

Kürtösi István

Fantasztikus volt látni, hogy mekkorát fejlődött ezen a téren is az Odoo és mi is. A közönség fantasztikus volt, értékelni tudta a humoros videónkat.  A rengeteg kérdésből látszik, hogy komolyan érdeklődnek a rendszer iránt. Nem utolsó sorban a helyszín is egyre jobb és jobb lesz.

Rácz Péter

A pandémiás időszak miatt már nagyon vártam egy személyes találkozást az ügyfeleinkkel és az új érdeklődőkkel. Végre ez is eljött, és egyáltalán nem csalódtam, Kitűnő volt a szervezés, a helyszín, az előadások, a meghívott ügyfelünk és a közönség. Izgatottan várom, hogy milyen érdeklődőnek a cégén fogunk majd segíteni az Odoo-val Appról Appra!

 Tóth Csaba

Fontosak az ehhez hasonló céges események, ahol közönség előtt is megmutathatjuk magunkat és a szokásosnál kicsit jobban elönthet a büszkeség érzése. Motiváló volt látni mennyit fejlődtünk 2019-hez képest és milyen szuper gépezetnek vagyunk a részesei. 

 Kovács Andrea

Nagyon élveztem, első sorban jó volt élőben is látni az érdeklődést az Odoo és a munkánk iránt, ezen felül természetesen az általam készített kisfilm pozitív reakcióit is sikerült "learatni".

 Csipkés Zoltán


Az Odoo Roadshow legfontosabb információi:

Amikor bemutatjuk az érdeklődőknek, hogyan is működik az Odoo, szeretjük szórakoztatóan és érthetően tenni. Az Odoo Roadshow-n debütált James Bond kisfilmünk, amiből kiderül: Hogyan gyártana eszközöket az MI6 szervezete James Bond számára, ha Odoo-t használna? 😉

Ha lemaradtál volna, most megnézheted ide kattintva!

Odoo • Kép és szöveg

A Roadshow-n elmondtuk, hogy fontos küldetésünk átadni az Odoo használatához szükséges tudást is. A honlapunkon nem csak egy folyamatosan frissülő szakmai blogot találtok, hanem egy hasznos Odoo Akadémiát is, ahol tematizált videók segítségével lépésről-lépésre megtanulhatjátok az Odoo működését. Egy rövid regisztráció után bele is lehet vágni a tanulásba. 

Ugrás az Akadémiára


Amennyiben komolyan felkeltette érdeklődésedet az Odoo, és szeretnéd cégedet te is XXI. századi módszerekkel irányítani, vedd fel velünk a kapcsolatot még ma!

Az Odoo a specialitásunk, mindenben segíteni tudunk. 

Időpontfoglalás konzultációra

Hogyan hozz létre eLearning platformot?
Ismerd meg az Odoo eLearning modulját!