Ismerd meg partneri csomagjainkat 

Válaszd ki a cégednek megfelelő partner csomagot! 

Az előfizetés mellé adunk neked két óra ingyenes szaktanácsadást a lokalizáció beállításához, hogy zökkenőmentesen induljon a munka. Élvezd az általunk biztosított egyedi Odoo licensz árazási lehetőségeket, ami extra kedvezményt biztosít a cégednek. Ráadásul közvetlen kapcsolatot tarthatsz az Odoo belga központjával, így biztos lehetsz abban, hogy mindig naprakész információkat és támogatást kapsz.

 

Felfedező - partner csomagAz Odoo Partneri Csomagunk azokra a specifikus igényekre lett szabva, amelyek a magyar piacot jellemzik, átfogó megoldást kínálva a vállalkozásoknak. Ebben a csomagban egy exkluzív partneri státusz áll rendelkezésre, ami különleges előnyökkel jár, többek között utólagos fizetési lehetőséggel, kedvezményes óradíjakkal.


Részét képezi továbbá két óra ingyenes szaktanácsadás, amely a rendszer beállítását segíti elő, ezzel is simítva az átállás folyamatát. Az egyedi Odoo licenc árazási lehetőségeink révén extra kedvezményekkel honoráljuk ügyfeleink hűségét, miközben közvetlen kapcsolatot biztosítunk az Odoo belga központjával, garantálva a naprakész információkat és támogatást.


A csomag tartalmazza a magyar jogszabályoknak megfelelő számla kiállítását, a NAV adatkapcsolatot, könnyítve ezzel a számlák beküldését és az adóügyi megfelelést. Automatizáljuk a partneradatok kitöltését és ellenőrzését is, magyar adószám alapján, beleértve a NAV adatokkal való összevetést és a ciklikusan frissíthető partner adatokat. 

A PRO számlázó programunk funkciói:

- NAV szinkron

- Adóhatósági ellenőrzési adatszolgáltatás funkció
- Bejövő számla letöltése NAV-tól

- Kimenő számla kiállítás

- Sztornó számla kezelés

- Előleg számla kezelés

- Vég számla kezelés

- Magyar adószám kezelés

- Díjbekérő

- Gyűjtőszámla kiállítása

- Önszámlázás és megbízott számlakibocsájtás

- Díjbekérő banki utalással történő fizetés esetén automatikus párosítása és számla kiállítása

- Folyamatos teljesítés számlázása

- MNB deviza árfolyam szinkron


Kiemelkedő szolgáltatásként teljes magyar fordítást biztosítunk az Odoo rendszerhez, lehetővé téve a felhasználóknak, hogy maximálisan kiaknázzák az Odoo előnyeit nyelvi korlátok nélkül.

Navigátor - partner csomag


A Navigátor lokalizációs csomagunk kifejezetten a magyarországi vállalkozások könyvelési és pénzügyi folyamatainak megkönnyítésére és hatékonyabbá tételére született. A felfedező csomagban foglaltakon felül tartalmaz egy könyvelési modult.


Könyvelési funkciók:

Kézi könyvelés: Lehetőséget biztosít a felhasználóknak arra, hogy manuálisan végezhessék el a könyvelési tranzakciókat, növelve ezzel a rugalmasságot.
Kimenő Számlák Korrekciója: Egyedi funkció, amely lehetővé teszi a kimenő számlák könyvelésének utólagos módosítását, javítva ezzel a pontosságot és megkönnyítve az esetleges hibák kezelését.
Tárgyi eszköz nyilvántartás: Speciális modul a tárgyi eszközök nyomon követésére és kezelésére, ami elengedhetetlen a pontos értékcsökkenési számításokhoz és adózáshoz.
Pénztár bizonylatok (Szigorú számadás): A pénztár bizonylatok szigorú számadási követelményeinek megfelelő kezelése, biztosítva a jogi előírásoknak való megfelelést.
Magyar szállítók adószámainak automatikus ellenőrzése és adatkitöltése: Automatizált funkciók a szállítói adatok ellenőrzésére és kitöltésére, csökkentve ezzel az adminisztratív terhet.
Adatkapcsolat könyvelőprogramokkal: Integráció népszerű könyvelőprogramokkal, mint az RLB és a Kulcssoft, lehetővé téve az adatok zökkenőmentes átadását.
Naplók egyedi áttekintő nézetei: Egyedi nézetek kialakítása a naplókhoz, ami megkönnyíti a pénzügyi tranzakciók áttekintését és elemzését.
Belföldi deviza számlák árfolyamának helyes könyvelése: A szállító átal megadott árfolyamon történik az Áfa szerinti könyvelés.

 

 

Hódító - partnercsomag


Hódító lokalizációs csomagunk az Odoo rendszer legátfogóbb magyar specifikációjú könyvelési megoldását kínálja, amely minden korábbi csomagunkban megtalálható funkciókat magában foglalja, és ezen felül teljes körű könyvelési funkciókat is tartalmaz. Ez a csomag kifejezetten azoknak a vállalkozásoknak lett kialakítva, amelyek a legmagasabb szintű automatizációt és integrációt igénylik pénzügyi és könyvelési folyamataikban, biztosítva ezzel, hogy a vállalati működés minden aspektusa a magyar jogszabályoknak megfelelően, zökkenőmentesen és hatékonyan működjön.

Ez a megoldás tartalmazza:


Teljes könyvelési funkciókat: Könnyedén kezelhet minden könyvelési feladatot az Odoo-val, beleértve az áfa analitikát és a kontrollingot.

Könyvelés segítő automatizmusokat: Az Odoo automatikusan kezeli az összetett számlákat, beleértve a megosztott és részben visszaigényelhető áfa tételeket, valamint az árfolyamok speciális eseteit.

Zárások támogatását: Segít a hónapvégi és év végi zárások egyszerűsítésében, biztosítva a zökkenőmentes átmenetet.

Bérszámfejtést: Lehetővé teszi a havi bérszámfejtéshez szükséges adat file előállítását.

Tárgyi eszköz PRO nyilvántartást: Megkönnyíti a tárgyi eszközök aktiválását. 

Gyártás könyvelését: Az Odoo lehetővé teszi a gyártási folyamatok könyvelési aspektusainak kezelését, biztosítva a költségek pontos nyomon követését.

Bevallások feltöltése a NAV-hoz: Elkészíti az ÁFA bevallást az ABEV JAVA program számára.

E-áfa bevallása: A modulunk már fel van készítve az idén megjelenő e-ÁFA bevallásra.

Ez a csomag egyedülállóan magas értéket nyújt a magyar piacon működő vállalkozások számára, lehetővé téve számukra, hogy kihasználják a digitalizáció adta lehetőségeket a könyvelés területén, miközben megfelelnek a helyi adózási előírásoknak és csökkentik az adminisztratív terheket. Az Odoo Navigátor csomagja garantálja, hogy vállalkozása pénzügyi folyamatai a lehető leghatékonyabban és legpontosabban legyenek kezelve.