Egy varázslatos élménybeszámoló az Odoo Roadshow-ról:

Közösség, inspiráció és fejlődés!

Hálásan köszönjük mindenkinek, aki részt vett az idei Odoo Roadshow rendezvényünkön, és hozzájárult a fantasztikus hangulathoz és sikeres eseményhez! Szeretnénk megosztani veletek néhány élményünket és érzéseinket ebből a felejthetetlen napból.

Először is, hatalmas köszönet a résztvevőknek, akik kitöltötték az utólagos kérdőívünket. Örömmel vesszük a pozitív visszajelzéseket és konstruktív kritikákat, és mindent megteszünk az Odoo S.A.-val való megosztásukért, hogy a következő rendezvényünket még jobbá és még élménydúsabbá tehessük.

Odoo • Kép felirattal

Az Odoo S.A. szervezésének köszönhetően mindig izgatottan várjuk, hogy miként alakul majd a rendezvény helyszíne és a programunk. Ez a varázslatos meglepetés mindig izgalommal tölt el minket, és nagyon várjuk, hogy újra találkozhassunk a régi ismerősökkel az Odoo csapatától, a többi Odoo partnerrel és azokkal a felhasználókkal, akik már hosszú ideje veleünk tartanak.

Az új emberekkel való találkozás mindig izgalmas és inspiráló számunkra. Nagyon örültünk, hogy a rendezvényen olyan sokan voltak jelen, több mint 100 cég képviselője. Az ő érdeklődésük és lelkesedésük növeli elkötelezettségünket abban, hogy továbbra is a legjobbat nyújtsuk az Odoo világában.

 

Odoo • Kép felirattal

Az eseményen megmutattuk nektek a kreatív és szórakoztató oldalunkat is. Idén Roxfortba látogattunk el egy kis varázslói show keretében, és bemutattuk, hogyan használja a Roxfort Varázslóiskola az Odoo rendszerét. Reméljük, hogy ez a videó még jobban elvarázsolta a résztvevőket és szórakoztatta őket.

 

Odoo • Kép felirattal

Az előadások is különleges pillanatokat jelentettek számunkra. Nóra és Péter nagyszerűen bemutatták az Odoo 16 weboldal modulját, amelyet a közönség választott. Az OdooTech csapata rövid bemutatkozása után egy riportot vetítettek le, amely egy gyártás modul bevezetése körül forogott. Majd átadva a szót az Odoo varázslóinak, elrepítettük a résztvevőket Roxfortba, és megmutattuk, hogyan használják az Odoo-t a varázslók mindennapi életében. 

Különösen kiemelkedő volt Virág Levente beszélgetése Prevotex Kft. ügyvezetőjével, aki megosztotta velünk, hogy miért választotta az Odoo-t és hogyan vezettük be nála az Odoo a rendszert. A résztvevők visszajelzései alapján ez volt a leginspirálóbb rész, és mi is óriási élvezettel hallgattuk Ádám és Levente közötti párbeszédét. A kérdezz-felelek során pedig ismét nagy aktív részvételre számíthattunk a közönségtől.

Odoo • Kép felirattal

A networking rész is rendkívül fontos számunkra. Örömünkre szolgált, hogy ilyen sok érdeklődővel és ismerős arcokkal találkozhattunk. Hosszú órákon át beszélgettünk, megosztottuk gondolatainkat és tapasztalatainkat, és olyan értékes kapcsolatokat építettünk ki, amelyek hosszú távon is meghatározhatják üzleti sikereinket.

Végezetül szeretnénk köszönetet mondani mindenkinek, aki részt vett ezen a csodálatos rendezvényen. Köszönjük a dicsérő szavakat, az építő kritikákat és a pozitív energiát, amellyel hozzájárultatok az esemény sikeréhez. Külön köszönet az Odoo S.A.-nak és az egész csapatnak, akik szorgalmukkal és elkötelezettségükkel gondoskodtak arról, hogy ez a nap felejthetetlenné váljon.

Már alig várjuk, hogy jövőre újra találkozhassunk veletek, és együtt tölthessünk egy újabb fantasztikus Odoo Roadshow napot. Közösségünk erős és inspiráló, és mindannyian hozzájárulunk a sikerhez és a fejlődéshez! 

Amennyiben Te is szeretnéd megismerni a varázslatos Odoo-t, úgy vedd fel velünk a kapcsolatot!

Időpontfoglalás

benne Odoo blog
Mi a vállalatirányítási rendszer szerepe egy gazdasági válságban?
Mire jó most egy ERP rendszer?