Hunglish vagy magyar?

Odoo rendszer magyarul

Az Odoo egy rendkívül népszerű vállalatirányítási rendszer, amely világszerte számos vállalkozás működését segíti. Azonban, mint minden széles körben használt szoftver, az Odoo sem tökéletes – különösen a fordítások terén. Sok felhasználó panaszkodik a hibás fordításokra és a le nem fordított menüpontokra, szövegekre. Ebben a blogbejegyzésben megvizsgáljuk, hogy miért fontos egy jól fordított rendszer, és bemutatjuk saját, hibátlanul magyarra fordított Odoo rendszerünket.

A Pontos Fordítás Fontossága a Vállalatirányítási Rendszerekben

Amikor egy vállalat vállalatirányítási rendszert (ERP) használsz, az abban található információk pontossága és érthetősége kulcsfontosságú. Egy ERP rendszer a vállalat számos különböző részlegének működését integrálja, beleértve a pénzügyeket, az ellátási láncot, az emberi erőforrásokat, a gyártást, és még sok mást. Ha a rendszer fordítása pontatlan vagy hiányos, az komoly zavarokat okozhat a céged működésében.


A Hatékonyság Növelése

Egy pontosan fordított rendszer lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy teljes mértékben kihasználják a rendszer minden funkcióját. Ez növeli a munkafolyamatok hatékonyságát, mivel a felhasználók gyorsabban és könnyebben hozzáférhetnek a szükséges információkhoz és eszközökhöz. Egy jól fordított rendszer csökkenti a képzési időt is, mivel a felhasználók számára könnyebb megérteniük és elsajátítaniuk a rendszer használatát.

A Felhasználói Élmény Javítása

A felhasználói élmény javítása szintén fontos szempont. Egy jól fordított rendszer segít a felhasználóknak abban, hogy kényelmesebben és stresszmentesebben dolgozhassanak. Ez különösen fontos olyan vállalatoknál, ahol a munkatársak nem beszélnek folyékonyan angolul vagy más idegen nyelveken. Egy anyanyelvi szintű fordítás biztosítja, hogy mindenki ugyanazt az információt értse és használja.


Milyen a mi fordításunk?

A mi Odoo rendszerünk fordítása messze felülmúlja az eredeti verziót. Több mint 100 órát fordítottunk arra, hogy minden egyes szöveget, menüpontot és üzenetet tökéletesen magyarra fordítsunk. Büszkék vagyunk arra, hogy fordításunkban nagyon ritkán fordulnak elő hibák, és minden részletet gondosan átnéztünk, hogy ügyfeleink a lehető legjobb felhasználói élményt kapják.

Ingyenes Fordítás Minden Partnerünk Számára:

Tudjuk, hogy a vállalatirányítási rendszerek kulcsfontosságúak a modern üzleti életben, ezért minden partnerünknek ingyen biztosítjuk ezt a magas színvonalú fordítást. Így ügyfeleink nemcsak egy erőteljes és sokoldalú rendszert kapnak, hanem egy olyat is, amely teljes mértékben magyar nyelvű és érthető.

Ha szeretnél Te is magyarul Odoozni, akkor foglalj időpontot nálunk!

IDŐPONTFOGLALÁS

benne Odoo blog
Planet Odoo - Sam Eder
Csevegés a gasztronómiáról