Odoo 17.1: A Platform, amely megváltoztatja a játékszabályokat - újítások és fejlesztések a legújabb frissítésben

Odoo 17.1

Az Odoo platform legutóbbi bejelentésével, az Odoo 17 verzióval és a hozzá kapcsolódó frissítésekkel kapcsolatban izgalmas időszakot élünk. Az Odoo 17.1 relase notes (kiadási megjegyzés) további fejlesztéseket tartalmaznak. Ezzel az Odoo platform, amely immár több mint 4 000 alkalmazottat és 12 millió felhasználót számlál világszerte, tovább erősíti növekedését a globális piacon.


Általános frissítések

Nézzük meg, milyen általános fejlesztéseket tartalmaznak az új kiadási megjegyzések:

Avatar Kártya: Mostantól a Tervezés, Időszakok és HR alkalmazásokban kattinthatóvá vált az avatar kártya, amely gyors áttekintést nyújt az erőforrások szerepeiről és készségeiről.

Tortadiagramok: A tortadiagramok mostantól kizárják a negatív számokat.

Pont of Sale (POS) fejlesztések

Az új Odoo POS frissítések között szerepel a táblák összevonásának lehetősége, ami lehetővé teszi a rendelések centralizálását, például nagyobb csoportok esetében. Ez a funkció különösen hasznos lehet a vendéglátóipari vállalkozások számára, ahol gyakori igény a csoportos foglalások kezelése.

Projektmenedzsment újítások

A Projekt modul frissítései magukban foglalják az alkalmazottak munkaterhelésének megjelenítését a Gantt nézet progresszív sávjában, a feladatidő-allokáció alapján. Ezen kívül bevezetésre került egy Burn-Up Chart elemzés a projektekhez, valamint a Kanban nézetben létrehozható alkalmazott feladatok.

Értékesítési frissítések

Az Értékesítési modul fejlesztéseinek részeként mostantól az autókra vonatkozó rendelési dátum mező is hozzáadásra került. Az Amazon Connector esetében egy ingyenes rendelés jön létre, amikor egy terméket az Amazon cserél ki.

Táblázatkezelés és Tudás modul javításai

Az Odoo táblázatkezelés területén mostantól lehetőség van dashboardok létrehozására, ahol az eredeti táblázat a Dokumentumok szemetesébe kerül. A Tudás modulban az cikkek szervezése fában történő böngészéssel vált lehetségessé, ami segít a tartalom jobb strukturálásában.

Alkalmazottak és Flotta Menedzsment újításai

Az Alkalmazottak menedzsmentjében most már többvállalati környezetben is kezelhetők az alkalmazottak és értékelések. A Flotta modulban új funkcióként elérhető a vezetők csoportos emailben történő megkeresése.

Raktár és Gyártás Fejlesztései

A raktározás terén mostantól lehetséges a csomagok helyének módosítása anélkül, hogy átmeneti mozgást hoznánk létre, míg a Gyártás modulban a sorozatszámok előre definiált gyártása és a komponensek fogyasztásának konfigurálása vált lehetségessé az tömeggyártás varázslóban.

Online Fizetések és Bérszámfejtés Frissítései

Az Online Fizetések terén a Razorpay mostantól támogatja a tokenizációt, míg a Bérszámfejtés modul frissítései további opciókat tartalmaznak a műszerfal figyelmeztetéseiben.

Tervezés és Munkaidő-kimutatás

A Tervezés modulban a Gantt nézetben a színekkel kódolt óraelemzés segítségével gyorsan azonosíthatók a túl- vagy alulterhelt órák. Az Munkaidő-kimutatás modulban a rács nézetben a színekkel kódolt összesítések segítenek az elmaradások vagy túlórák gyors értékelésében.

Weboldal Fejlesztések

A Weboldal modulban mostantól lehetséges egyedi oldalsablonok hozzáadása az új oldal varázslóhoz, ami lehetővé teszi a sablonok újrafelhasználását.

Ezek a frissítések és fejlesztések bizonyítják az Odoo elkötelezettségét amellett, hogy a platformot a felhasználói igényekhez igazítsa, miközben új funkciókat és javításokat vezet be a vállalkozások hatékonyabb működésének elősegítése érdekében.

Ha szeretnél Te is magyarul Odoozni, akkor foglalj időpontot nálunk!

IDŐPONTFOGLALÁS

benne Odoo blog
Odoo 13-ról 16-ra.
Mielőtt az Odoo verziódat frissíted, mindenképpen olvasd el ezt a blogot!