Odoo Experience 2022

5 ok a részvételre, érdeklődőknek is!

Az Odoo Experience egy háromnapos rendezvény, amelyet nem érdemes kihagynia egy Odoo felhasználónak sem. Fejleszd és mélyítsd el az Odoo-val kapcsolatos ismereteidet egy egyedülálló légkörben, Brüsszel szívében összegyűlt több ezer Odoo ügyfél, partner és hozzád hasonló vállalkozó társaságában. Ez egyben jó alkalom arra is, hogy felfedezd és kellően megünnepeld az Odoo vadonatúj verziójának bevezetését.

Íme 5 ok, amiért érdemes részt venni az Odoo Experience rendezvényen: 

Egy egyedülálló helyszín Belgiumban, három napon át

2 év online kihagyás után az Odoo egy szimbolikus mérföldkőnek számító belgiumi helyszínen köszönti a résztvevőket. A 2022. október 12-14. közötti rendezvény a Brussels Expo-n lesz megszervezve, ez a helyszín pedig közvetlenül az ikonikus brüsszeli Atomiummal szemben található. Abszolút kihagyhatatlan hely Belgiumban: egészen biztosan élményszerű fogadtatásban részesít mindenkit.

Odoo ismeretek és készségek fejlesztése, rekordidő alatt

Az Odoo Experience egyedülálló lehetőség arra, hogy felfedezzük, fejlesszük és megosszuk tudásunkat az Odoo-val kapcsolatban. Részt vehetsz élő bemutatókon, több száz inspiráló előadás közül válogathatsz, és megismerheted az Odoo 16 legújabb funkcióit. 

Odoo 16 exkluzív bemutató

Az Odoo minden évben piacra dobja a szoftver új verzióját. A 2022-es évben már a 16. verzióját kapjuk meg! Az Odoo Experience legfontosabb pillanata, amikor felavatják a verzió bevezetését, és bemutatják a nagyközönségnek az új funkciókat. Legyél te is az elsők között, akik minden exkluzív részletet megtudhatnak!

Új emberek megismerése és a vállalati hálózat bővítése

Az Odoo Experience az IT-ipar több ezer szakemberét, valamint olyan felhasználókat hoz össze, akik első kézből tapasztalják, hogy az Odoo mennyire hasznos, mind a vállalati, mind a személyes projektjeik számára. Találkozz Odoo partnerekkel, alkalmazottakkal, régi és potenciális ügyfelekkel, valamint olyanokkal, akik egyszerűen csak kíváncsiak a termékre. Meg fogsz lepődni, hogy az Odoo mennyiben javíthatja a mindennapi életet.

Átélni a híres, ünnepi és barátságos Odoo hangulatot

Tapasztalatból mondjuk, hogy az Odoo Experience napok igazi felemelő emlékek maradnak. Az inspiráló előadások, az Odoo séfe és csapata által készített finom ételek mellett az Odoo Experience a kivételes bulik szinonimája is. Egy felejthetetlen este énekléssel, tánccal és mindenféle szórakozással vár téged is. Jegyek már 120 eurótól kaphatóak.

Ha részt veszel a konferencián, mindenképpen keress meg minket is!

Regisztráció itt


benne Odoo blog
Hírlevél feliratkozás funkció az Odoo-ban
Vonzd magadhoz a weboldal látogatókat!