Planet Odoo - Fabien és David

Az éttermek digitalizációja

A "Planet Odoo" című podcast epizódjában Olivier, a műsorvezető, Brüsszelben egy étteremben találkozik két vendéggel, Fabiennel és Daviddel. Fabien az Odoo cég alapítója és vezérigazgatója, aki bár sokan ismerik ebben a minőségben, inkább termékfejlesztőként azonosítja magát. Elmondja, hogy az idejének nagy részét a termékük fejlesztésével tölti.

A beszélgetés középpontjában az éttermekkel és a technológia összefonódása áll. Fabien elmeséli, mennyire frusztráló számára és családja számára, amikor egy étteremben várniuk kell a pincérre, a menüre, és aztán újra a pincérre a rendelés felvételéhez. Megemlíti, hogy a pandémia alatt néhány étterem QR-kódokat kezdett használni, amelyekkel az ügyfelek letölthetik a menüt a telefonjukra. Bár ez egy előrelépés, gyakran csak egy nem hatékony PDF formátumú menüt kaptak.


David, aki az Odoo Point of Sale megoldásának termékmenedzsere, arról beszél, hogy a cég hogyan kívánja átalakítani az éttermi élményt. Elképzelik, hogy a QR-kód nem csak egy menüt mutat, hanem egy interaktív rendelési platformot, ahol az ügyfelek közvetlenül a telefonjukról rendelhetnek. A rendelés azonnal a konyhába vagy a bárba kerül, ahol a személyzet azonnal láthatja és elkezdheti a készítést. A konyhában a rendeléseket egy érintőképernyőn jelenítik meg, amely részletes információt nyújt a rendelésekről és azok állapotáról. Ezen felül, a pincérek is tájékoztatást kapnak a rendelés állapotáról, így ha egy vendég megkérdezi a rendelésének állapotát, azonnal válaszolhatnak.

A beszélgetés során Fabien és David bemutatják, hogy az új rendszer nem csak az ügyfelek számára kényelmes, hanem az étterem személyzetének munkáját is hatékonyabbá és gördülékenyebbé teszi.

Az epizód végén Olivier megköszöni a vendégeknek a részvételt és arra kéri a hallgatókat, hogy támogassák a podcastot feliratkozással, értékeléssel vagy megosztással.

Felkeltettük az érdeklődésed? Hallgassad meg az epizódot itt!

Ha szeretnél többet tudni az Odoo-ról, akkor foglalj nálunk időpontot!

IDŐPONTFOGLALÁS

benne Odoo blog
Planet Odoo - Pauline Vanhoutte
Egy nagy rendezvény megszervezése, a színfalak mögött