Évzárás az Online ERP-nél

Ezek voltak 2022-ben a sikereink, büszkeségeink

2022-ben különösen embert próbáló évet hagyunk magunk mögött. A mostani gazdasági helyzet következményei mindenkit sújtottak: sosem látott áremelkedések, infláció, megugrott üzemanyag- és energia árak, szigorodó vállalati szabályozások. Geopolitikai és piaci szempontból kihívásokkal teli évek zajlanak, mégis elmondható, hogy ezek a nehézségek előre mozdították a digitális átalakulást, a cégvezetők vállalatirányítással kapcsolatos mentalitását és az Odoo is elképesztő változáson, fejlődésen ment keresztül az utóbbi 2-3 év alatt.

A kulcs talán az lehetett, hogy míg más digitális vállalatirányítási szolgáltatók sokáig nem fektettek elegendő energiát abba, hogy kellően szofisztikált értékajánlatokat tegyenek, és hatékonyan megismerjék a felhasználók vagy potenciális felhasználók igényeit, lehetőségeit, addig az Odoo tartotta a lépést és fejlesztéseivel mindenekelőtt az ügyfelek kéréseit, élethelyzeteit tartotta szem előtt.

Más piaci szereplőkhöz képest az Odoo gyorsan alkalmazkodott az aktuális új valósághoz, és végeredményben nyert a lavinaszerű változásokon: ősszel az áremelkedésekre egy új, sokkal pénztárca-barátabb csomagajánlattal reagált, aminek hatására drasztikusan megnövekedett az újonnan telepített Odoo adatbázisok száma.

Számunkra is elképesztő mennyiségű tanulsággal, és tudással szolgált az elmúlt év.

Úgy gondoljuk, hogy a növekedéshez és a gyors alkalmazkodáshoz a munkatársak fejlesztésébe és az edukációba kiemelten érdemes fektetni. Számunkra ez jelentette az egyik fő best practice-t idén, ez volt a fejlődésünk egyik alapköve.

Odoo • Kép és szöveg

Új junior szaktanácsadóinkkal jövőre még több magyar vállalkozásnak tudunk segíteni abban, hogy digitálisan működhessenek. (eddigi referenciáink itt találhatóak)

A 2021-es blogbejegyzésünkhöz hasonlóan, idén is összegyűjtöttünk pár olyan emlékezetes momentumot, adatot az idei évről, amelyek az Online ERP életében történtek. Továbbra is valljuk, hogy év végén fontos az összegzés és számvetés, főleg egy vállalat életében. Fogadjátok szeretettel a listánkat, amely reméljük, hogy motiválóan hat minden cégvezetőre!

Mire vagyunk a legbüszkébbek?

          Elindítottuk Odoo Szaktanácsadói mentorprogramunkat

•          Nagy hangsúlyt fektettünk a csapatbővítésre, úgy gondoljuk sikeresen

          Brüsszelben az Odoo Interjút készített az Online ERP-vel, az Odoo Experience keretein belül

          775 kiszolgált felhasználót tudhatunk magunkénak, amelyből 235 jött 2022-ben -ezzel túltejesítettük a tavalyi (200 -as) célkitűzésünket

        Világszinten az Odoo TOP 50 partnere közé tartozunk, 48. hellyel

        Nagy büszkeség, hogy 2022. szeptemberétől a kecskeméti Neumann János Egyetemen már 3 szakirány alapképzésében is kötelező tantárgy lett az Odoo .  

•          Készítettünk egy James Bond kisfilmet: Hogyan gyártana eszközöket az MI6 szervezete James Bond számára, ha Odoo-t használna?


•          Minden ügyfelünket sikeresen átköltöztettük az Odoo SH szervereire


Odoo • Kép és szöveg

Ha a legnagyobb teljesítményeket kell kiemelni, akkor ezeket említenénk:

          Tanácsadói munkaerő bővítés

          Új saját fejlesztésű modulok projektje: felkerült első modulunk az Odoo APP store-ba

•          Megszereztük az Odoo 15 tanúsítványt (gyűjtjük őket: Odoo 12,13,14,15 oklevelekkel rendelkezünk, jövőre jöhet a 16-os is!)

•          Odoo Akadémiánk kibővítése: átléptük az 500 tanulót is!

Rendezvényeken való megjelenéseink:

•           Odoo Experience     (Brüsszel)

•           Odoo  Roadshow (Budapest)

•          Business Fest (Budapest)

•          Zuglói Önkormányzat vállalkozói matchmaking esemény (Budapest)

 

Odoo • Kép és szöveg



Büszkék vagyunk a legnagyobb 2022-es projektjeinkre is:

 
Tavaly az egyik fő célkitűzésünk 2022-re a külföldi ügyfelekkel való együttműködés volt, amit sikeresen meg is valósítottunk. 3 cégnek, a Maya Maya-nak, a BTL-nek és a Mepix Handelsnek segítünk az Odoo alapú vállalatirányításában.

 

Érdekes adataink még:

Összes munkaóránk: 10.888 óra

Összes feladatszám: 1.054 db

Tanácsadás munkaórái: 2.633 óra

Fejlesztés munkaórái: 1.622 óra

Ügyfélszolgálati órák száma: 825 óra

Ez évi összes találkozó száma: 3.153 db (belső és külső meetingek összesítése)

Összes blogbejegyzés: 14 db

Összes Facebook poszt: ~156 db


Legfőbb célkitűzéseink jövőre: 

      Emeljük a tétet! Legalább 300 új felhasználót szolgálunk ki 1 év alatt

      Még több saját fejlesztésű Odoo modult töltünk fel az Odoo store-ba

      Odoo 16 tanúsítvány megszerzése    

      Az Odoo 16 szorgalmazása minden ügyfelünknek és az új érdeklődőknek. Mi is átállunk az Odoo 16-ra, a világ leggyorsabb ERP-jére, és célkitűzésünk, hogy mindenkinek segítsünk átállni erre a legújabb verzióra.

Ha 2023-ban befektetnél a digitális működésed továbbfejlesztésébe, mi segítünk: az onboardingtól, a teljes munkavállalói projektkezeléstől kezdve a gyártási folyamatokig és számlázásig bezárólag Covid és válság-biztossá tesszük a vállalatod online irányítását. Személyre szabott, hatékony és versenyképes vállalatirányításod feltételeiről online meetingünkön tudhatsz meg többet.

IDŐPONTFOGLALÁS JANUÁRRA ITT

Sikerekben, örömökben gazdag boldog újévet kívánunk minden ügyfelünknek és partnerünknek, valamint a csapatunk összes tagjának! B.Ú.É.K.!

 

benne Odoo blog
Odoo 16 újdonságok 1. rész
Mit tartogat számunkra az Odoo 16 megjelenése?